Glad påsk hos Maria Lancing

Glad påsk, i år ses vi på Österlens digitala konstgalleri!

I år är det 35 år sen jag gjorde min första utställning med ägg på ett galleri i Köpenhamn. Innehållet var filosofiska tankar kring ägget som ett universum i sig själv som på sin yta hade något att berätta. Jag kallade dem berättelseägg. Det var grekiska skapelsemyter runt ägget. Det fanns en framsida och en baksida.

I år jag är tillbaka till vad jag började. Jag jobbar mycket intuitivt med mitt innehåll vad jag vill säga, och presenterar här nu här titlarna och mina tankar kring mina olika motiv.

» Se och köp mina alster på Österlens digitala konstgalleri

Maria Lancing, Seymours väg 7, 276 60 Skillinge, Österlen, Sweden.
Telefon: 0734-33 17 10. E-post: egg@marialancing.se
©2024
Galleri Maria Lancing. All rights reserved.